In Curand la RBC

Baptism

Duminică, 21 Iulie, la Biserica Creștină Baptistă Română din Chicago:

În cadrul închinării de dimineață, ne vom bucura la săvârșirea unui nou botez. Va fi împreună cu noi și ne va împărtăși Evanghelia, fr. Otniel Bunaciu, pastorul Bisericii Providența și decan al Facultății de Teologie Baptistă din București. La bucuria bisericii, se vor alătura și fratele Sorin Sabou, precum și membrii adunării pe care dumnealui o păstorește, Biserica El Roi, din Chicago. Serviciul divin începe la orele 10AM și din desfășurător nu vor lipsi: rugăciunea, cântarea de laudă, mărturiile celor ce vor păși în apa botezului, precum și slujirea formațiilor muzicale ale bisericii.

Seara, de la orele 6PM, vom fi conduși în închinare de tinerii bisericii. Tot atunci va avea loc si rugăciunea cu punerea mâinilor peste cei mai noi membrii ai bisericii, iar Cuvântul Domnului va fi predicat de fr. Claudiu Pop, pastorul Bisericii din Gherla.

După încheierea serviciului divin de seară, suntem, cu toții, invitați la masă!

Prin harul Domnului, anticipăm o duminică haarică! Vă invităm să fiți parte la bucuria bisericii! Cei aflați departe sau în imposibilitate de deplasare, ne puteți urmări prin intermediul transmisiei de pe Internet.

Vă așteptăm cu drag!