Friday, September 18 2020

Next Live Broadcast In:

Sunday September 20, 2020 10:00:00 CDT

Duminică, 20 Septembrie, la Biserica Creștină Baptistă Română din Chicago

De la orele 10AM, vă invităm să vă închinați împreună cu noi. Din desfășurătorul dimineții nu vor lipsi, evident, rugăciunea, cântarea de laudă, precum și mesaje din Sfânta Scriptură. Pastorul Alex Herlo va rosti un scurt mesaj în limba engleză. Predica propovăduită de pastorul Adrian Neiconi conține răspunsuri la o întrebare foarte presantă: Ce să faci atunci când ești slab? Textul biblic e din 2 Samuel 2 și redă un episod mai puțin mediatizat din viața lui David, momentul în care David însuși exclamă: „Eu sunt încă slab, măcar că am primit ungerea...”. „And I am weak today, though anointed...”(2 Samuel 2:39). Chiar și cei mai puternici oameni, chiar și titani ai credinței au traversat situații în care, în fața unor cirmustanțe potrivnice sau în raport cu alți semeni, s-au simțit slabi, și-au recunoscut slăbiciunile, mărginirile, ca o premisă absolut necesară pentru ca puterea lui Dumnezeu să lucreze în ei și prin ei.

Iată doar câteva repere din cuprinsul mesajelor și din conținutul închinării Bisericii din această zi de Duminică. Vă așteptăm cu mare drag și vă reamintim tuturor că în această perioadă, toate serviciile Bisericii, cu participare publică se desfășoară cu respectarea recomandărilor de protecție, pentru prevenirea răspândirii pandemiei de Covid19. Cu anticipație, vă dorim tuturor, o Duminică binecuvântată!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RBA Convention Postponed to 2021CONVENȚIA BISERICILOR CREȘTINE BAPTISTE ROMÂNE DIN SUA ȘI CANADA DE LA CHICAGO, AMÂNATĂ PENTRU TOAMNA ANULUI 2021

Dragi frați și surori în Domnul Isus Hristos, distinși prieteni ai Bisericii Baptiste Române din Chicago

Miercuri, 29 Aprilie 2020, a avut loc întrunirea Comitetului Executiv al Asociației Bisericilor Creștine Baptiste Române din SUA și Canada.

Datorită contextului generat de pandemia de Coronavirus, Comitetul Executiv al Asociației a decis în unanimitate amânarea Convenției de la Chicago pentru toamna anului 2021

 
 
Copyright © 2020 Romanian Baptist Church of Chicago. All Rights Reserved.